Jaarafsluiting tijdens de OLiebOLlen-OL

Na een Scoreloop door de binnenstad van Zwolle was het genieten van Oliebollen, warme chocolade of gluhwein in Wijnbar Oak. De eigenaar van de wijnbar was er vroeg bij om zijn deuren te openen om bijna 70 lopers te ontvangen. Na een uitleg van de Technische Commissie van HOC’93 maakte de deelnemers zich gereed voor maximaal 45 minuten lopen om zoveel mogelijk posten aan te lopen. Een aanzienlijk deel dames en heren incl. enkele junioren wisten alle posten aan te lopen en de maximale score van 48 punten te halen. Bij de dames was overall Sadie Zwikker de snelste in 30:54 min. en bij de heren was Marijn Edelenbosch met 22:46 min. de snelste. Kijk voor de volledige uitslag onder het uitslagen menu. We hebben 2 uitslagen gepubliceerd; 1 per categorie en 1 per dames en heren overall.

Onder het genot van de oliebollen en de warme drank nam voorzitter, Clemens Roos, het woord om terug te blikken op 2023 en een klein beetje vooruit te kijken naar 2024. Traditiegetrouw werden ook de vrijwilligers weer in het zonnetje gezet. Zonder baanleggers, controleurs, helpers bij de organisatie en bestuursleden is het organiseren van oriënteringsloop niet mogelijk en we weten dat het een behoorlijke klus is. Dus alle helpers, bedankt voor jullie inzet! En omdat we dit jaar ook nog eens de 2 Daagse van Drenthe hebben georganiseerd, kwamen er dit jaar nog veel meer vrijwilligers bij. Dus ook deze vrijwilligers hebben we met een kleine lekkernij hartelijk bedankt. In 2025 doet het bestuur graag weer een beroep op jullie voor de interland 2025.

En passant hadden we ook nog prijzen in natura voor de winnaars van de HOC’93-competitie 2023. Zo gingen rond het middaguur toch veel deelnemers met iets meer naar huis dan waarmee ze waren gekomen. En dat waren dus niet alleen een kaart en tussentijden-bonnetje 🙂

Het bestuur van HOC’93 wenst iedereen hele fijne feestdagen toe en een gezond en sportief 2024.