Happy New Year!

Het bestuur van HOC’93 wenst alle leden en OL-ers van Nederland een gezond, gelukkig en sportief 2021!

Helaas konden we het jaar niet traditioneel afsluiten met de OliebOLlen-OL. Misschien maar goed ook want op de geplande datum gooide storm Bella ook nog eens roet in het eten. Nou laten OL-ers zich doorgaans niet door het weer tegenhouden maar het was toch niet geheel ongevaarlijk in het bos, bleek achteraf.

Onder het genot van een oliebol nog maar eens terugkijken op die mooie wedstrijd die dit jaar nog wel doorging.

We kijken vol spanning uit wanneer de maatregelen worden versoepeld en hopen zo snel mogelijk in ieder geval ‘individuele trainingen’ te kunnen organiseren en natuurlijk wedstrijden als dat is toegestaan. Planning is in ieder geval om op 24 januari a.s. een training te houden op Havelte-Oost. Houd de site in de gaten voor de bijzonderheden.

Baanleggers en helpers bedankt!

Tijdens de OLiebOLlen-OL bedanken we traditioneel ook onze baanleggers, controleurs en helpers. Ondanks dat er veel wedstrijden in 2020 niet door zijn gegaan, is er toch door menig HOC’93-lid werk verzet voor de wedstrijden die wel doorgingen of de wedstrijden die al wel in de voorbereiding/planningsfase waren. Het bestuur wil graag via deze weg al deze leden hartelijk danken en de fles wijn of cadeaubon is onderweg (of ondertussen al aangekomen). Edo, Olga, Linda, Klaas, Richard, Jurjen, Anne, Marijke en Bart bedankt! En voor de wedstrijden die niet doorgingen, hopen we jullie baanlegging in 2021 te kunnen gebruiken.

De HOC’93-wijn of cadeaubon voor de baanleggers, controleurs en helpers van 2020!