De vakantie kan bijna beginnen…

Na een warme 5e HOC’93 in Deventer kan de vakantie beginnen. De posten stonden op tijd waardoor de 1e lopers iets over 10u al konden starten maar de temperatuur was al hoog in de 20 graden. Bert en Joke hadden er een mooie lange stads-OL van gemaakt met een mix van korte maar ook lange legs. Goed kijken welke routekeuze op het 1e oog het kortste lijkt maar dan ook snel gaan. En vervolgens op de lange leg ook goed bij blijven houden waar je bent. Hebben jullie tijdens het lopen ook steeds de schaduw opgezocht? Gelukkig konden we na afloop allemaal in de schaduw bij de cc een beetje bijkomen. De uitslagen en splits staan online via het menu Uitslagen.

Namens het bestuur van HOC’93 allemaal een hele fijne vakantie toegewenst en hopelijk zien we jullie na de vakantie op zondag 2 september voor de AllRound in Ruinen.

En vergeet vooral niet om je in te schrijven voor de 2 Daagse van Drenthe eind oktober. De 1e inschrijftermijn sluit op 30 juni a.s. (23.59u). Inschrijven via orienteeringonline.net.