Herfstachtige 6e HOC’93

Het was nog niet zo erg als tijdens het uitzetten maar we zagen toch wat typisch herfstachtig weer tijdens de 6e en laatste HOC’93 van het seizoen 2023. De regen van afgelopen weken maakten vooral het zand hier en daar lekker sompig en uiteraard waren er her en der grote plassen of volle greppeltjes of kuilen. De wedstrijd was ook de vuurdoop voor Marijn als baanlegger en ik denk dat hij een prima klus heeft geklaard.

Onder het uitslagen menu vind je uiteraard de uitslagen en de splits maar we wijzen jullie ook graag op Livelox. Mogelijk hebben jullie het tijdens de 2 Daagse van Drenthe ook al wel gezien. Livelox is een mooie internetapplicatie waar je je eigen opgenomen route kan uploaden en terug kan kijken. Je moet hiervoor wel een (gratis) account aanmaken. Met het gratis account kun je 1 persoon/route tegelijk bekijken. Bij een betaald account kun je meerdere lopers bekijken en zie je heel goed wie waar sneller was.

De wedstrijd van vandaag is ook terug te vinden op Livelox. Heb je een garmin sporthorloge of gebruik je bijv. Strava om je activiteit vast te leggen dan kun je die makkelijk koppelen aan je Livelox account en zie je automatisch je route terug op Livelox. Mijn route vind je er in ieder geval al terug en hopelijk volgen jullie want ik ben benieuwd hoe jullie allemaal hebben gelopen.